Beşiktaş tecrübeli orta saha için yolda!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, önceliğini forvet ve orta saha bölgelerine verdi.
Yönetim, Gedson Fernandes’in yanına uyum sağlayabilecek kaliteli bir isim arayışında.
Hedefte Mario Pasalic Var
Siyah-beyazlıların radarına giren son isim, Atalanta ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat orta saha Mario Pasalic oldu. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu için yönetimin kısa süre içinde resmi adımları atması bekleniyor.
Bonservis Yok, Maaş Artı İmza Parası Var
Pasalic’i bonservis ödemeden kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, oyuncuya Atalanta’daki 1.8 milyon euroluk maaşın üzerinde bir teklif sunarak ikna etmeye çalışacak. Yönetim ayrıca, Avrupa’dan da talipleri bulunan Hırvat yıldız için imza parası ödemeye de hazır.

Sezon Performansı
Bu sezon Serie A’da 33 karşılaşmada görev yapan Pasalic, 3 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli orta saha, ara transfer döneminde de Türk takımlarıyla anılmıştı.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş, orta saha için Hırvat yıldızı listesine ekledi!Arşiv · 23 Mayıs 2025
Beşiktaş'ın eski golcüsü El Bilal Touré imzaya yakın!2 Ağustos 2026
Serdal Adalı'dan Gedson Fernandes açıklaması!25 Eylül 2026
El Bilal Toure için Fenerbahçe iddiası!10 Haziran 2026
Trabzonspor’dan El Bilal Toure hamlesi!27 Mayıs 2026
El Bilal Toure kariyer planını belirledi!24 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
