İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş teklifini yaptı, 1 hafta süre verdi! İşte transferde son durum...

Paylaş
Beşiktaş teklifini yaptı, 1 hafta süre verdi! İşte transferde son durum...

Mandzukic’te yıllık ücrette anlaşılırken, sıkıntı Hırvat oyuncunun imza parası ısrarı. 3.5 milyon Euro isteyen Costa’ya 2.5 milyon Euro teklif edildi ve beklemeye geçildi.

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer girişimlerini yoğunlaştırırken, yönetim 2 önemli forvet oyuncusu için çalışmalarını hızlandırdı.

REKLAM

Futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ’ın önceki gün hem 2 santrfor alacaklarını açıklayıp hem de “Hedefimiz 2. kamp öncesi transferlerin yüzde 80’ini tamamlamak. Heyecan ve kalite katan oyuncular gelecek. Bu, bizim taraftara borcumuz. Arnautovic, Dzeko, Costa’dan birini kadroya katmak güzel olur. Hulk ile ilgilendik, sözleşmesi var. Bu isimleri tartışacağız” sözlerinin ardından camiada heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Diego Costa'ya 1 hafta süre

Emre Kocadağ’ın “Şartlar uyarsa olabilir” dediği Diego Costa için de “Edin Dzeko ile görüşürüz, bunlar normal” dediği Bosnalı yıldız ve Mario Mandzukic için yönetim menajerleri ile temasa geçerek fikir alış verişinde bulundu.

Beşiktaş Kulübü’nün içinde bulunduğu ekonomik kriz ve TFF’nin belirlediği limitler konusunda sıkıntılar yaşanması nedeniyle bu oyunculara önerilen fiyatlar netleşmeye başladı. Beşiktaş Yönetimi bonservisi elinde olan ve yıllık 3.5 milyon Euro talep eden Diego Costa’ya 2.5 milyon Euro önerirken, oyuncuya da 1 hafta süre verildi.

Haber Kaynağı:Hürriyet

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...