REKLAM

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı!

2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman; kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen futbolcularımız, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar.

Diğer futbolcularımızın ısınma koşuları, istasyon ve pas çalışması yaparak başladıkları idman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılarımız, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın (11 Nisan) saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.