Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Chamberlain ile bugün ya da yarın imza atılacak!

Hem yaşayacağı şehri görmek hem de kulübü tanımak için salı günü İstanbul'a gelen Alex-Oxlade Chamberlain, edindiği olumlu izlenimler sonrası Beşiktaş'la pazarlık masasına oturmuştu.
Ancak yönetimin sözleşmeye sakatlıkla ilgili özel madde eklemek istemesi nedeniyle transfer süreci uzamıştı. Siyah-beyazlı kulübün bu talebini de kabul eden İngiliz orta saha, cumartesi günü ve dün kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçti.
SEZON BAŞINA 2 MİLYON 250 BİN EURO KAZANACAK
Herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmayan yıldız futbolcuya sakatlık riski analizleri de yapıldı. Beşiktaş sağlık heyetinin herhangi bir risk görmemesi durumunda imzaların bugün ya da yarın atılacağı öğrenildi.
Alex-Oxlade Chamberlain ile son sezonu opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık mukavele yapılacak. 29 yaşındaki tecrübeli isim sezon başına 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret alacak.
KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
6 yıl formasını giydiği Liverpool'dan ayrılan Chamberlain, Kırmızılarla çıktığı toplam 146 maçta 18 gol, 15 asistlik skor katkısı verdi.
29 yaşındaki İngiliz yıldız, birer kez Şampiyonlar Ligi, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Süper Kupa, Premier Lig ve İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca 4 FA Cup ve 3 İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu gördü.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Chamberlain'in yeni adresi şaşırttı!4 Kasım 2025
Salih Özcan bombası: Beşiktaş'tan orta sahaya yerli!10 Eylül 2025
Chamberlain’e talip var!Arşiv · 18 Ağustos 2025
Serdal Adalı'dan Chemberlain'e kulüp bul mesajı!Arşiv · 11 Ağustos 2025
Beşiktaş’ta Alex Oxlade-Chamberlain ile yollar ayrılıyor!Arşiv · 6 Ağustos 2025
Beşiktaş’ta Chamberlain krizi büyüyor!Arşiv · 23 Temmuz 2025
Yorumlar yükleniyor...
