REKLAM

Beşiktaş, Tüpraş sponsorluk lansmanı yapıldı!

6

120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş, stat isim sponsorluğu konusunda ülkemizin en büyük sanayi şirketi Tüpraş ile anlaştı.

Beşiktaş, Tüpraş sponsorluk lansmanı yapıldı!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Sponsorluk anlaşmasının lansmanı; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Ferah ve Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu’nun katılımlarıyla Tüpraş Stadyumu’nda yapıldı.

İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar ve Elçin Kılıç ile Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Yağız Eyüboğlu da lansmanda yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Tüpraş ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Beşiktaş tarihinin en yüksek bedelli sponsorluk anlaşması için bir araya geldik. Anlaşmanın imzalanması biraz süre aldı ama istediğimiz şekilde sonuçlandı. Tüpraş ailesine, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’a ve Koç Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Tüpraş, milli bir dev. Büyük bir maziye sahip iki markanın bir araya gelmesi iki marka için de önemli. Milli bir marka olan Tüpraş ile markamızın bir araya gelmiş olması beni ayrıca mutlu etmiştir. Bizimle sponsorluk görüşmeleri yapan diğer kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum. İmzaladığımız sponsorluk anlaşması camiamıza ve Tüpraş’a hayırlı olsun. Sponsorluk anlaşmalarını yüksek bedellerle imzlamak kadar o gelirleri düzgün bir şekilde harcamak da ayrıca önem arz etmektedir. Bir kez daha Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’a ve Koç Ailesi’ne teşekkür ediyorum.”

Toplantının ilerleyen bölümünde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Çebi, şunları söyledi:

“Sponsorluk görüşmelerini sessiz bir şekilde yapmaya çalıştık. Rahmi Koç’un Beşiktaş’a desteğini herkes biliyor. Bu süreci yönetirken verdiğimiz emeğin yok sayılmasını kabul etmiyorum. Tüpraş ile sıkı bir pazarlık yaptık. Bu anlaşmanın imzalanmasında Rahmi Koç’un Beşiktaşlı olmasının tabii ki payı var. Rahmi Bey Beşiktaşlı olduğu için pazarlıkları daha rahat yaptık.

Mali yapınızı düzgün yönetemezseniz sportif başarılar geçici olur. Belki kısa süre acı çekilir ama zaman içinde Beşiktaş’ın daha huzurlu olduğunu göreceksiniz.

Dünkü maç bizim adımıza tatsız sonuçlandı. Camiamız ve taraftarlarımız üzüldü. Birlik ve beraberlik içinde olursak takımımızın hedefine ulaşacağından şüphem yok. Maçın skoruna göre alkış ya da eleştiri doğru değil. Sabır gösterelim. Takıma ve hocamıza güveniyorum. Yaşananları kaza kabul edip önümüze bakalım.

Ne ben dün mağlup olduk diye başkanlığı bırakırım ne de Rahmi Koç sponsor olmaktan vazgeçer. İyi günde kötü günde beraber olmayı başardığımızı herkese göstermek zorundayız.

Yayın gelirlerinin düştüğü bir süreci yaşıyoruz. Bunu telafi edecek kaynakları yaratmak kısa süre içinde zor oluyor. Sponsorlarımızın Beşiktaş markasına gösterdiği önemden dolayı biz kayıplarımızı biraz telafi edebildik. Sponsorluk gelirlerimiz geçmişe göre ikiye katlandı. Futbolda yapılabilecek bütün sponsorluk anlaşmalarını yaptık. Yayın gelirlerinin düşmesinin nedeni futbolun her kesimce doğru idare edilmemesinden kaynaklanıyor. Ya hep beraber yukarı çıkacağız ya da hep beraber daha kötüye gideceğiz. Futbolun değerini yeteri kadar algılamış değiliz. Futbolun marka değerini hep beraber artırmalıyız.

Sponsorluk anlaşması için geç kalındı şeklinde algı var ama biz Tüpraş ile sezonluk anlaştık. Bu konudaki anlayışları için Tüpraş’a ayrıca teşekkür ediyorum.

Play-off ile ilgili ortak bir karar alınırsa biz de destek oluruz. Mücadele etmekten kaçmayız. Oynanacak her maç taraftara keyif vereceği için bu durumu destekleriz.

Ligin henüz başındayız. Önümüzde onlarca maç var. Takıma ve hocama güveniyorum. Maç sonucuna göre takdir ya da eleştiri takım üzerinde baskı yaratır. Sevgi saygı içinde sezon sonuna kadar gitmeliyiz. Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Şampiyonluk hedefiyle sezon sonuna kadar yürüyeceğiz. Pandemi döneminde de bu takımdan bir şey olmaz deniyordu ama kupaları müzemize getirdik. Takımı ve hocayı yıpratmanın kimseye faydası yok. Başarı isteyen sabırlı ve hoşgörülü olmalı.

Futbol diğer branşların çok önünde. Hentbolda Süper Kupa şampiyonu olduk, gündeme gelmedi. İnsanları amatör branşlara daha fazla yönlendirmek lazım. Amatör branşlarımız mali yönden kulübe yük olmayacak şekilde sponsor destekleriyle yollarına devam ediyorlar.

Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında baba-oğul ilişkisi var. O ilişkiyi bilseniz, hocanın hareketinin sanıldığı gibi kötü olmadığını anlarsınız. Hoca maçın ardından bir an evvel oyuncularını içeri almak istiyor. Art niyetli olmadığını biliyorum. Bir anlık olaylarla kimse değerlendirme yapmamalı. Büyütülecek bir şey yok.”

Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Ferah, lansmanda şunları söyledi:

“Uzun görüşmelerin ardından bugün bu noktaya geldik. Cumhuriyetimizin 100. yılı, Kulübümüzün 120. yılında bu anlaşmayı gerçekleştirmiş olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. Tüpraş ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sponsorluk anlaşmamız Camiamıza hayırlı olsun.”

Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi olarak spor dünyamızın en köklü kulüplerinden Beşiktaş JK’yı stadyum isim sporu olarak desteklemekten büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. İş birliğimizin, ‘Enerjimiz Geleceğe’ sloganımızla desteklediğimiz sürdürülebilirlik stratejimizin ve bu kapsamda attığımız adımların geniş kitlelere ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. ‘Sana Geldiğim Gün Bugündür’ diyerek bizi aynı enerji etrafında buluşturan bu güzel iş birliğinin Ülkemize ve Türk sporuna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemizin enerji ihtiyacını kesintisiz sağlarken, geleceğin enerjisini üretmeye odaklı yeni iş alanlarımıza yönelik olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. 60 yılı aşkın köklü birikimimizden aldığımız güçle ‘Enerjimiz Geleceğe’ diyerek başlattığımız bu yolculuğumuzda, sürdürülebilir bir dünya için değişiyor, geleceğin enerjisini üretmek için dönüşüyoruz. Yarının Tüpraş’ını sürdürülebilir temeller üzerine inşa etmeyi taahhüt ettik. Gelecek nesillere karşı üstlendiğimiz sorumlulukla, bu değişim ve dönüşüm yolculuğumuzun daha geniş kitlelerce bilinir hale gelmesi bizler için son derece önemli. Beşiktaş JK ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin dönüşüm yolculuğumuzun bilinirliğini artıracağına ve desteklenmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Toplumsal gelişimin sadece ekonomik gelişme ile sağlanamayacağını, eğitimden sağlığa, kültür sanattan, spora kadar sosyal hayatımızın her alanında gelişmemiz gerektiğinin bilinci ve ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunmak amacıyla birçok alanda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Spor, özellikle de futbol, sürdürülebilirlik amaçlarını toplumun her kesiminde farkındalık oluşturması açısından çok önemli bir platform. Beşiktaş JK ile de bu kapsamda pek çok çalışma yürütmek arzusu içindeyiz. Ülkemizin ve sporcularımızın ulaşacağı sportif başarılarla büyük mutluluk duyacağız.”

Kulübümüzle Tüpraş arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının lansmanı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 6 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

REKLAM

REKLAM

PUAN DURUMU

Takımlar O G B M Av P
1 Fenerbahçe 13 11 1 1 24 34
2 Galatasaray 13 11 1 1 18 34
3 Beşiktaş 13 8 1 4 5 25
4 Yukatel Adana Demirspor 13 6 5 2 11 23
5 Trabzonspor 13 7 2 4 7 23
6 MONDİHOME KAYSERİSPOR 13 6 5 2 4 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 13 5 4 4 4 19
8 Kasımpaşa 13 5 3 5 -4 18
9 Çaykur Rizespor 13 5 3 5 -6 18
10 Atakaş Hatayspor 13 4 5 4 3 17
11 Ankaragücü 13 4 4 5 0 16
12 EMS YAPI SİVASSPOR 13 3 6 4 -4 15
13 Gaziantep FK 13 5 0 8 -6 15
14 VavaCars Fatih Karagümrük 13 3 5 5 2 14
15 Tümosan Konyaspor 13 3 4 6 -5 13
16 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL 13 3 4 6 -13 13
17 Rams Başakşehir 13 3 3 7 -5 12
18 Corendon Alanyaspor 13 2 4 7 -12 10
19 Yılport Samsunspor 13 2 2 9 -11 8
20 İstanbulspor 13 2 2 9 -12 8

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.