İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş ve Galatasaray, Augsburg'dan Iago için transfer yarışında!

Paylaş
Beşiktaş ve Galatasaray, Augsburg'dan Iago için transfer yarışında!

Süper Lig'de iki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray, Augsburg'da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Iago'nun transferi için karşı karşıya geldi.

eni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş ve Galatasaray, Augsburg'da forma giyen sol bek Iago için karşı karşıya geldi.

REKLAM

ALMAN BASINI DUYURDU! IAGO İÇİN GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ

Kicker'de yer alan habere göre, Augsburg'da forma giyen 26 yaşındaki Iago için kolları sıvayan iki ezeli rakip, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncuya transfer teklifinde bulunacak.

SEZON SONU AUGSBURG'DAN AYRILACAK

Ayrıca haberde Alman ekibi Augsburg ile sözleşmesi gelecek yıl sona eren 26 yaşındaki sol bekin bu yaz takımdan ayrılabileceği aktarıldı.

IAGO AMARAL BORDUCHİ'NİN PİYASA DEĞERİ

2019'dan bu yana Augsburg forması giyen Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

LAGO'NUN PERFORMANSI

2019 yılında Brezilya Ligi ekibi Internacional'den 6.5 milyon Euro ödenerek Alman ekibi Augsburg'a katılan Iago bu sezon görev aldığı 24 maçta 1784 dakika sahada kalıp 2 asist yaptı.

Haber Kaynağı:Ajansspor

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...