REKLAM

Beşiktaş, Viktor Claesson için görüşme yaptı

3

Beşiktaş, sözleşme uzatmayan Cyle Larin’in alternatifini belirledi. Haziran ayında serbest kalacak olan İsveçli kanat-forvet Viktor Claesson’un menajeri ile temasa geçildi.

Beşiktaş, Viktor Claesson için görüşme yaptı

Teknik direktör Valerien İsmael'in talep ve direktifleri doğrultusunda yeni sezona nokta atışı transferlerle girmek isteyen Beşiktaş yönetimi, önemli bir transferin eşiğine gelmiş durumda.

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş nedeniyle Rusya'nın Krasnodar takımından Kopenhag'a transfer olan ve haziran ayında serbest kalacak olan İsveçli kanat-forvet Viktor Claesson ile dirsek temasına geçildi.

İsveçli oyuncu sözleşmesini uzatmayan Cyle Larin'in yerine düşünülüyor. Viktor Claesson'un menajeri ili görüşüldüğü ve bu ilk görüşmenin de olumlu geçtiği gelen haberler arasında.

Viktor Claesson'a bonservis ücreti ödenmeyeceği için bir miktar imza parasının verilmesinin soz konusu olabileceği de ifade ediliyor.

30 yaşında ve 1.83 boyunda olan Viktor Claesson'un güncel piyasa değeri 9 milyon Euro civarında. 58 kez İsveç Milli Takım formasını sırtına geçiren Claesson, bu maçlarda 11 kez fileleri sarsmayı başardı.

Haber Kaynağı: Takvim

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 3 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.