REKLAM

Beşiktaş, yeni Talisca’sını Brezilya’da buldu!

6

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını dört bir yanda sürdüren Beşiktaş, gözünü Güney Amerika’ya çevirdi.

Beşiktaş, yeni Talisca’sını Brezilya’da buldu!

Siyah-beyazlılar, Vasco da Gama’nın gelecek vaat eden genç yeteneği Rayan için harekete geçti. Sambacı oyuncu için önerilen rakam belli oldu.

7 milyon Euro’luk teklif masada

Brezilya basınına yansıyan haberlere göre Kartal, 18 yaşındaki Rayan için Vasco da Gama’ya 7 milyon Euro’luk teklif sundu. Ancak Brezilya temsilcisi, genç yıldızını bırakmak için 15 milyon Euro talep ediyor. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürerken, Beşiktaş’ın bu transferde ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Sahanın her yerine adapte

Rayan, Brezilya’da “geleceğin yıldızları” arasında gösteriliyor. Hem sağ hem sol kanatta oynayabilen genç futbolcu, gerektiğinde santrfor ve ikinci forvet rollerini de başarıyla üstleniyor. Bu özelliğiyle teknik heyetin dikkatini çeken Rayan için yönetim umutlu.

Yeni Talisca mı geliyor?

Beşiktaş yönetimi, Rayan’ın tıpkı Anderson Talisca gibi büyük bir çıkış yapabileceğini düşünüyor. Hatırlanacağı üzere, Talisca da Brezilya’da Bahia’da parlamış, Benfica’ya gitmiş ama Avrupa’da istediğini bulamayınca Beşiktaş’a transfer olmuş ve Süper Lig’e damga vurmuştu. Yönetim, Rayan’da benzer bir etki bekliyor.

Gözler şimdi siyah-beyazlı kulübün Vasco da Gama ile süren pazarlıklarında… Anlaşma sağlanırsa Kartal, Brezilya’dan yine büyük bir yıldız çıkarabilir.
 
 
 Haber kaynağı:Sözcü

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 6 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.