Beşiktaş yerli oyuncu için harekete geçti!

Beşiktaş yönetiminin, yerli oyuncu transferine yoğunlaştığı ifade edildi. Siyah beyazlıların gündeminde; Salih Özcan, Oğuz Aydın ve Yasin Özcan bulunuyor.
Beşiktaş, kadroda büyük değişime gidecek. Siyah beyazlılar, yerli oyuncu transferi içinde düğmeye bastı.
Almanya'da Salih Özcan ile ilk temas kuruldu. Beşiktaş yönetimi, Borussia Dortmund forması giyen orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Salih ile anlaşma sağlandığı takdirde siyah beyazlılar sezonun ilk transferini gerçekleştirmiş olacak.

Beşiktaş'ın transfer listesinde, Corendon Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın da bulunuyor.
Bu sezon 12 gol 8 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için önümüzdeki günlerde girişimde bulunulması bekleniyor. Özellikle Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’nın, Oğuz Aydın'ı çok beğendiği öğrenildi.
Siyah beyazlıların, yerli transferinde bir diğer adayı Yasin Özcan.
Kasımpaşa forması giyen genç sol bek, bu sezon ligde 36 maçta 1 gol, 1 asist üretti. Sezon sonu Masuaku ile yolların ayrılması planlanırken, siyah beyazlılar 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haber Kaynağı:TRT Spor
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan ocak transfer harekatı!25 Kasım 2025
Beşiktaş'tan yerli harekatı!13 Haziran 2024
Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu!22 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta Julian Brandt gündemi!13 Temmuz 2026
Salih Özcan İçin Almanya’dan dikkat çeken karar2 Ocak 2026
Kartal orta sahayı kapatıyor! Salih Özcan transferinde sona doğru!27 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...