REKLAM

Beşiktaş, yine farkını gösterdi! İşte o detay...

2

Bundesliga'da bazı takımlar boş tribünlerden de gelir elde etmek için 'karton taraftar' uygulatması başlatmıştı. Bu akıma Türkiye'de üç büyükler de uydu.

Beşiktaş, yine farkını gösterdi! İşte o detay...

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, maça gidemeyecek olduğu halde kulübüne destek olmak isteyen taraftarlara bir olanak yarattı. Buna göre 129 lira ödeyen taraftarın karton maketi maçlarda tribüne konulacak.

'Babalar tribünü'

Beşiktaş yönetimi bu uygulmanın yanı sıra bugün bir de vefa gösterisinde bulundu. Siyah beyazlı yönetim hem kulübün vefat etmiş eski efsane başkan ve yöneticilerinin hem de bazı taraftarlarının da kartona basılmış fotoğraflarını tribünlere yerleştirecek. 

Eski başkan ve yöneticiler tribününe 'Babalar' adı verilmesi bekleniyor. Babalar tribününde Baba Hakkı, Süleyman Seba, Mehmet Üstünkaya gibi başkanların fotoğraflarının yer alması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Ajansspor

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.