REKLAM

Beşiktaş yönetimi, Adana'da tribün değiştirdi! Ortaya çıktı!

8

Adana Demirspor-Beşiktaş maçında tribünde de gerginlik yaşandı. Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak’ın maç sırasındaki agresif tavırları ve televizyonu sökmesi üzerine devre arası locaya geçti.

Beşiktaş yönetimi, Adana'da tribün değiştirdi! Ortaya çıktı!

Sezonun en güzel mücadelelerinden birine sahne olan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı sırasında protokol tribününde tatsız olaylar yaşandığı ortaya çıktı.

TRİBÜN DEĞİŞTİRDİLER

Karşılaşmanın ilk yarısında protokol tribününde oturan siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyeleri Emre Kocadağ, Kemal Erdoğan, Bilgihan Sürmen ve Fırat Fidan’ın, yaşanan gerginlik nedeniyle devre arasında tribün değiştirdiği belirtildi.

AHMET NUR ÇEBİ RAHATSIZ OLDU

Hakemin bazı kararları sonrası agresif hareketlerde bulunan Sancak’ın tribündeki televizyonu sökmesinden rahatsız olan Çebi, “Burada maç izlemek istemiyorum” diyerek başka yere geçmek istedi. Çebi ve beraberindekiler stattaki 20 numaralı locaya götürüldü ve ikinci yarıyı orada seyretti.

Öte yandan Adana Demir Başkanı Murat Sancak PFDK’ya sevk edildi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 8 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.