Beşiktaş yönetimi yetki verdi! İşte transferde gündemde olan isim

Beşiktaş yönetiminin Brad Friedel’a Jeremie Boga transferi için tam yetki verdiği iddia edildi. Fransa’da forma giyen oyuncu için operasyonu Friedel yönetecek.
Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte transfer gelişmeleri de yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda da gündem epey yoğunlaştı.
Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi Brad Friedel’a Fransız ekibi Nice’te forma giyen Jeremie Boga’nın transferi için tam yetki verdi.
Sözleşmesi 2027'de sona erecek olan, Fildişi Sahili Millî Takımı'nda da top koşturan 27 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 15 milyon avro. Fransız ekibi oyuncuyu satmaya niyetli değil ancak siyah beyazlıların yapacağı ciddi teklifin şartları değiştirmesi bekleniyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un da hızı, top tekniği, sağ ayaklı olup sol kanatta görev yapmasıyla öne çıkan, 10 numara ve forvet arkasında da oynayabilen Boga'nın transferi için istekli olduğu öğrenildi.
Jeremy Boga, bu sezon Nice ile çıktığı 11 maçta 2 gol kaydetti.
Haber Kaynağı:Türkiye Gazetesi
İlgili Haberler
Arsenal’in yıldızı için flaş Beşiktaş iddiası!20 Kasım 2024
Brad Friedel'den açıklamalar! "Türkiye'de inanılmaz baskı var"6 Eylül 2024
Hayrettin Demirbaş'tan Brad Friedel yorumu!8 Haziran 2024
Kiralık olarak ayrıldı! Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı4 Eylül 2026
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kaleci performansları belirleyici olacak4 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi son durum!4 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...