Beşiktaş yönetiminden açıklama: "Nokta atışı bir transfer yaptık"

Gedson Fernandes, Galatasaray - Rizespor maçında oynadığı futbolla adeta şov yaparken, Beşiktaşlı yöneticilerin de yüzünü güldürdü.
Beşiktaş'ın devre arasında büyük bir sürprize imza atarak Galatasaray'ın elinden kapıp 4+1 yıllık sözleşme imzalattığı Gedson Fernandes, Süper Lig'de parlamaya devam ediyor.
6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan alınan ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için kiralık olarak Çaykur Rizespor'a gönderilen başarılı orta saha, takımında fark yaratıyor.
"NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPTIK"
Galatasaray'a karşı attığı şık golün yanı sıra ortaya koyduğu mücadeleyle gecenin en iyi isimlerinden olan Portekizli futbolcu için Beşiktaşlı yöneticiler, "Tam isabet, nokta atışı bir transfer yaptık. Kartal gibi.. Gelecek dönemde bize büyük güç katacak" ifadelerini kullandı.
SÜPER LİG'DE REKORA İMZA ATTI!
Özellikle ikili mücadelelerde gücünü gösteren yıldız futbolcuya maç boyunca 12 faul yapıldı.
Bu rakam 2014-15'ten bu yana Süper Lig'de bir oyuncuya yapılan en çok faul olarak kayıtlara geçti. 23 yaşındaki orta saha, 12.5 kilometre ile karşılaşmanın en çok koşan ikinci ismi oldu.
GEDSON'UN G.SARAY MAÇINDAKİ PERFORMANSI
Kazanılan ikili mücadele: 18
Sahipsiz top kapma: 14
Kendisine yapılan faul: 12
Top çalma : 4
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Italiano, Trabzonspor'a iyi çalıştı!19 Ekim 2026
Serdal Adalı'dan Gedson Fernandes açıklaması!25 Eylül 2026
Ara transfer dönemi harcama limitleri açıklandı!31 Aralık 2025
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Beşiktaş’tan müthiş rakamlar; beş kategoride zirve Kartal'ın14 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
