REKLAM

Beşiktaş yönetiminden penaltı tepkisi

7

Başakşehir maçında iki pozisyonda penaltı kararı bekleyen Beşiktaş, hayal kırıklığına uğrarken hakem Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’na tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetiminden penaltı tepkisi

Çaiçara’nın ceza alanında topa koluyla müdahale ettiğini savunan Beşiktaşlı yöneticiler, Stefano Okaka’nın Domagoj Vida’yı formasından çektiği pozisyonun da açık bir penaltı olduğunu ileri sürdü.

Geçtiğimiz haftalarda da Beşiktaş lehine net penaltıların verilmediğini kaydeden siyah-beyazlı idareciler,, maçtan sonra kendi aralarında toplantı yaptı.

"VAR’a dahi çağrılmamasını anlayamadık"

Yapılan toplantıda “Çaiçara ve Vida’nın pozisyonlarını herkes gördü. İkisi de net penaltı. Atilla Karaoğlan görememiş olabilir ancak hakemin bu pozisyonlar için VAR’a dahi çağrılmamasını anlayamadık” ifadelerini kullandıkları belirtildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 7 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.