İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'a 2 isimden iyi haber!

Paylaş
Beşiktaş'a 2 isimden iyi haber!

Beşiktaş'ta sakatlığı düzelen oyuncular takıma geri dönüyor. Tedavileri tamalanan Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan, Yukatel Denizlispor maçında forma giyebilecek.

Süper Lig'in 25. haftasını 51 puan ile 2. sırada tamamlayan Beşiktaş, 26. haftayı bay geçiyor.

REKLAM

Bir sonraki hafta Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak siyah beyazlılarda, sakatlığı bulunan oyuncuların takıma dönmesi teknik heyeti memnun etti.

Tedavileri tamamlanan Oğzuhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz antrenmanlara başlıyor. İki futbolcu da 27. haftadaki Denizlispor maçında forma giyebilecek.

Beşiktaş'ın son oynadığı Gençlerbirliği maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Konyaspor karşısında sakatlık yaşayan Montero'nun ise tedavileri sürüyor.

Yoğun bir maç periyodu sonrası bay geçeceği haftada oyuncularını dinlendirmek isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, takımına 3 gün izin vermişti. Siyah beyazlılar, iznin ardından yarın hazırlıklarına devam edecek.

Haber Kaynağı:NTV

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...