Beşiktaş’a gelebilmek için menajerini devreden çıkardı! Tanıdık isim...

Düsseldorf’un küme düşmesi durumunda Nana Ampomah’ın Beşiktaş'a kiralık olarak geleceği iddia edildi.
Beşiktaş için yazılan oyuncuların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de Graphic Sports, Düsseldorf’un küme düşmesi durumunda Nana Ampomah’ın en azından bir sezon için Beşiktaş’a kiralık olarak gideceğini iddia etti.
Hatta bu transfer için menajer Akeem Adewunmi’nin ortağı Florian Goll’u bile devreden çıkardığını yazdı.
Karius’un ayrılık sürecinde Goll’un Beşiktaş’la yaşadığı sorun yüzünden Akeem’in bu kararı aldığı ve Türk ekibiyle görüştüğü belirtildi.
Geçen sezon Ampomah ile beraber Beveren’de oynayan sezon başında Danimarka’nın Silkeborg takımına giden Milan Massop ise, “Ampomah inanılmaz derecede yetenekli ve dünya futbolunun zirvesine ulaşmak için gereken her şeye sahip” derken Düsseldorf’ta şans bulamamasına anlam vermediğini söyledi.
Beşiktaş’ta oynamasının Ganalı oyuncu için yeniden dönüş için iyi bir avantaj olabileceğini söyledi.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta oynamıştı! Tartışma yaratan file bekçisi Bayern'in gündemindeArşiv · 11 Aralık 2024
Ali Ece'den Beşiktaş yorumu! "Transfer şart"Arşiv · 29 Ocak 2024
Leandro Trossard'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu22 Eylül 2026
Beşiktaş, Anadolu’da sıkıntı yaşıyor!22 Eylül 2026
Beşiktaş’ı deplasman maçları zorluyor!22 Eylül 2026
Beşiktaş formalarından TERA sponsorluğu kaldırıldı!22 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...