Beşiktaş'a rotasyon da çare olmadı!

Galatasaray derbisine göre Avrupa’da kadronun neredeyse yarısını değiştiren Burak Yılmaz, yine istediği sonucu alamadı.
Beşiktaş’ın ikinci yarıda üst üste yaptığı hamleler de sonuç getirmedi
Şenol Güneş’in ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Burak Yılmaz, Galatasaray’ın ardından Konferans Ligi’nde de Bodo Glimt’e kaybetti.
Genç çalıştırıcı, derbi 11’inden 5 ismi değiştirdi. Bunlardan biri kart cezalısı Rosier’di.
Sağ bekte Onur Bulut görev alırken, stopere Necip geçti. Orta sahada Gedson yerine Chamberlein’i, sakatlığı bulunan Tayfur’un yerine de Onana’yı oynatan Burak Yılmaz, sol beki Masuaku’ya emanet etti.
Kadrodaki geniş rotasyona rağmen sonuç değişmedi.
RÖVANŞ 9 KASIM’DA
Savunmada çok basit hatalar yapan ve rakibine fiziksel anlamda da direnç gösteremeyen Beşiktaş, D Grubu’nda üst üste 2. yenilgisini aldı. 3 maç sonunda 1 puanı bulunan Beşiktaş’ın, Bodo Glimt’i 9 Kasım’da Dolmabahçe’de oynanacak maçta yenmesi şart.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Italiano'dan maç sonu açıklamaları!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Onana için karar verildi!Arşiv · 29 Ekim 2023
İşte Beşiktaş'ın Başakşehir karşısında muhtemel ilk 11'i!Arşiv · 12 Kasım 2023
Beşiktaş'ın Bodo/Glimt karşısında ilk 11'i belli oldu!Arşiv · 9 Kasım 2023
Beşiktaş savunması sınıfta kaldı!Arşiv · 27 Ekim 2023
Beşiktaş’ta ayrılıklar devam edecek!1 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
