Beşiktaş'a yeni yardım gecesi geliyor

‘Bırakmam Seni’ kampanyasından elde ettiği gelir 150 milyon TL’ye ulaşan Beşiktaş Kulübü, ikinci bir gece daha düzenleme kararı aldı.
Yeni etkinliğin bu kez TV 8’den yapılması planlanıyor.
Siyah-Beyazlılar, yaşanan ekonomik sorunlar sebebiyle kısa ve orta vadede kulübün nefes alabilmesi için, ‘Bırakmam Seni’ isimli bir yardım kampanyası başlatmıştı.
Bağış ve SMS olarak taraftarından kulübe katkı yapmasını isteyen kulüp; yönetim, teknik ekip, futbolcular ve ünlü isimlerle geçtiğimiz pazartesi günü Kanal D ekranlarından, ‘Ödül Gecesi’ isimli bir etkinlik düzenlemiş ve kampanyadan elde edilen gelir toplamda 150 milyon TL’yi bulmuştu.
Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, bu etkinliğin ikincisini yapmak için çalışma başlattığı ve 9 Eylül’de bu kez TV 8 ekranlarında ikinci bir gece yapmayı planladığı bildirildi. Bu konuda eski Beşiktaş muhabiri Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalla görüşüldüğü bildirildi. Fenerbahçe için daha önce benzer projede TV 8’in kapılarını açan Acun Ilıcalı’nın, Beşiktaş’a da bu konuda hazır olduğunu ilettiği ifade edildi.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Bırakmayanlar Anıtı kaldırıldı!Arşiv · 13 Mart 2024
Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı!Arşiv · 3 Kasım 2023
Adıyaman Besni Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı!Arşiv · 2 Kasım 2023
Beşiktaş, deprem bölgesindeki okulların açılışını gerçekleştirecek!Arşiv · 1 Kasım 2023
Stefano Okaka'dan Beşiktaş açıklaması!10 Ekim 2026
Beşiktaş’tan Mandragora hamlesi! Willock’un alternatifi belli oldu10 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...