Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve Tirana maçında ağları havalandırarak Avrupa Kupaları'nda gol atan en genç Siyah-Beyazlı oyuncu olan Semih Kılıçsoy için İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa bir kez daha harekete geçti.
- ASTON VİLLA, SEMİH KILIÇSOY'DAN VAZGEÇMİYOR -
Fanatik'te yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın sportif direktörü Monchi, Semih için Beşiktaş’ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.
- RESMİ TEKLİF YAPILACAK -
Yaz transfer döneminde genç yetenek için nabız yoklayan ancak olumsuz yanıt alan İspanyol futbol adamı, bu kez resmi bir teklifle Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçme hazırlığında...
- ASTON VİLLA'NIN ARA TRANSFER DÖNEMİNDE HAMLE YAPMASI BEKLENİYOR -
Uzunca bir süredir Semih’i yakın takipte olan Monchi’nin, Beşiktaş’ı tatmin edecek bir bonservis miktarıyla ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor.
Genç yıldızın, gelişimini hızlandırmak için Premier Lig fırsatına sıcak baktığı ancak son kararı da Aralık ayında yapılacak seçimde göreve gelecek yönetime bırakacağı öğrenildi.
- SEMİH KILIÇSOY, BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ -
18 yaşındaki genç forvet bu sezon 6 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti.
Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın Konferans Ligi Elemeleri'nde KF Tirana'yı sahasında 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada gol atarak Siyah-Beyazlı ekibin Avrupa'da gol atan en genç futbolcusu olarak tarihe geçmişti.
Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan genç oyuncu, Beşiktaş U19 ile çıktığı 64 karşılaşmada 42 gol ve 6 asist ile oynadı.
İşte genç oyuncunun performansı:
Beşiktaş U19: 64 maç, 42 gol, 6 asist
Beşiktaş UEFA U19: 10 maç, 1 gol
Beşiktaş Rezerv: 3 maç
Beşiktaş A Takım: 10 maç, 1 gol

Haber kaynağı: Ajansspor