Beşiktaş'ın rakibi Wolves'te kriz!

Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın grubunda olan Wolverhampton, Thomas Cook’un iflasıyla sürpriz bir korku yaşadı.
Kulübün Çinli sahibi Fosun International’ın havayolu şirketindeki yüzde 18’lik hissesi nedeniyle 1 milyar sterlinlik aşan bir zararla karşılaşacağı aktarıldı.
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi olan İngiliz temsilcisi Wolverhampton ciddi bir krizin muhatabı oldu. İflas ettiğini resmen açıklayan havayolu ve seyahat şirketi Thomas Cook ile Wolverhampton arasındaki bağ sonrası ortaya farklı bir durum çıktı.
Wolves’un sahibi Çinli Fosun International şirketinin Thomas Cook’ta ciddi bir hissesi bulunuyordu. 2015’ten bu yana hissedar olan Çinli şirket yüzde 18 gibi bir hisseye sahipti.
Şu anda Fosun International’ın 1 milyar sterlini aşan bir zararla karşılaşması bekleniyor. Kulüpten yapılan ilk açıklamada, Wolverhampton’ın Thomas Cook’un iflasından etkilenecek bir durumunun olmadığı bildirildi.
Ancak şirket içerisinde yaşanacak problemin Premier Lig temsilcisini de etkileyebileceği İngiliz basınında varsayılıyor.
Haber Kaynağı:Skorer
İlgili Haberler
Beşiktaş rotayı İngiltere’ye çevirdi!27 Ocak 2026
Agbadou transferinde bonservis farkı gündemde!22 Ocak 2026
Nihat Kahveci’den Beşiktaş yorumu: “Net 11’le çıksaydı 4-2 ya da 5-3 biterdi!”23 Ekim 2026
Yazarlardan Beşiktaş yorumları!23 Ekim 2026
İşte Avrupa Ligi'nde puan durumu!23 Ekim 2026
Junior Olaitan: Beşiktaş'ta oynamanın ne demek olduğunu gösterdik23 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
