REKLAM

Beşiktaş'ın transfer planı belli oldu!

4

Beşiktaş Yönetimi, kulüp harcama limitinin yüzde 30 sapmayla birlikte 1 milyar 195 milyon lira olarak belirlenmesi nedeniyle golcü, stoper ve sol kanat transferleri için planını belirledi.

Beşiktaş'ın transfer planı belli oldu!

Kartal şampiyonluk yarışından erken kopsa da Ziraat Türkiye Kupası hedefine ulaşmak için ara transferde golcü, stoper ve sol kanat takviyesi yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar diğer yandan yabancı teknik direktör arayışlarını da sürdürüyor. Ancak Beşiktaş’ın bu planlarını hayata geçirmesi mevcut finansal tablo nedeniyle kolay görünmüyor.

HARCAMA LİMİTİ

Siyah-beyazlı kulübün harcama limiti yüzde 30 sapmayla birlikte 1 milyar 195 milyon 663 bin lira olarak belirlendi. Bu limit mevcut kadronun maaş bütçesine neredeyse denk geliyor. Oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyerek transfer yapması zor olan yönetim bu nedenle öncelikle kiralık futbolcu arıyor. Golcü, stoper ve sol kanat takviyeleri kiralık olarak düşünülüyor. Siyah beyazlılar transferde limit aşımı yapmamak için satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğini de kullanabilir. Bu durumda önce kiralama sezon sonunda ise satın alma formülü uygulanacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 4 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.