Beşiktaş'ın yeni köprüsünü Huntelaar belirledi! Herkesi şaşırtacak isim!

Beşiktaş camiasının merak ettiği Jan Klaas Huntelaar ile Ceyhun Kazancı'nın görüşmesinin perde arkası ortaya çıktı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun gençlik akademileri projesi kapsamında Türkiye'ye gelen Jan Klaas Huntelaar, Ceyhun Kazancı ile bir araya geldi.
Beşiktaş'ın alt yapı direktörü Mehmet Ekşi'nin projesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Huntelaar'a göre alt yapı ile üst yapı arasındaki önemli görev "köprü görevini görecek" isim.
Huntelaar'a göre Ekşi ile a takım teknik direktörü Şenol Güneş arasındaki koordinasyonu Kazancı görebilir.
Ajax'ta bu görevi kendisinin yaptığını Kazancı'ya anlatan Huntelaar, neleri yaptığını, neleri yapmadığını, a takım ile genç takım arasındaki koordinasyonu nasıl sağladığından bahsetti.
Güneş'in "CV'si iyi" dediği Kazancı, Beşiktaş'ta yeni dönemde sportif direktörlük değil, alt yapı ile a takım arasındaki koordinasyon görevini üstlenecek.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Hoffenheim cephesinden Beşiktaş analizi! İki kritik noktaya dikkat çekti15 Ekim 2026
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı! 14 Ekim 2026
Aboubakar’dan Beşiktaş’a duygusal mesaj: “Çok güzel zamanlar yaşadım”9 Ekim 2026
Beşiktaş’tan deplasman yasağına net mesaj!12 Ekim 2026
Anthony Taylor’ın Türkiye’deki geleceği belli oldu! 12 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
