Beşiktaş'ta 2 eksik! Hazırlıklar devam ediyor!

Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sakatlığı bulunan Gökhan Töre ve Adem Ljajic idmanda yer almazken, Josef de Souza düz koşu yaptı.
Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa galibiyetleriyle ligde puanını 19'a yükselten ve zirveyle arasındaki puan farkını kapatan Beşiktaş, hafta sonunda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Dün takımdan ayrı düz koşu yapan Adem Ljajic ve sakatlığı süren Gökhan Töre salonda çalışken, Josef de Souza ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Covid-19 testi negatife dönen ve TFF protokollerini tamamlayan Ajdin Hasic de dün itibariyle takıma dahil oldu.
Düz koşuyla başlayan çalışma 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. İlk yarım saatinin basına açık olarak yapıldığı antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklıydı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanın basına kapalı olan bölümünde taktik çalışıldı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Ara transfer dönemi harcama limitleri açıklandı!31 Aralık 2025
Italiano'dan orta sahaya rotasyon kararı25 Eylül 2026
Beşiktaş'ı milli ara sonrası zorlu fikstür bekliyor! 29 günde 8 maç24 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
