İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta 3 isim antrenmana katılmadı! Roco ve Oğuzhan takımla çalıştı!

Paylaş
Beşiktaş'ta 3 isim antrenmana katılmadı! Roco ve Oğuzhan takımla çalıştı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

Basına açık yapılan çalışma, 1.5 saat sürdü.

REKLAM

Antrenmana salonda çalışan; Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson katılmadı. Enzo Roco ile Oğuzhan Özyakup takım ile birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman; kuvvet, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması sonrası denge ve kuvvet programının yer aldığı çalışmalar değişmeli olarak yapıldı. Antrenman, üç takım halinde yarım sahada yapılan turnuva maçları ile sona erdi.

Öte yandan, idmanın son bölümünde yapılan turnuva maçında ayak bileğine darbe alan N'Koudou tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı ve buz tedavisine başlandı.

Beşiktaş, Ç. Rizespor maçının hazırlıklarına yarın saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı:BJK.com.tr

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...