Beşiktaş'ta 5 değişiklik birden!

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Yukatel Denizlispor-Beşiktaş maçında ev sahibi ekip, geçen haftaki ilk 11'inde değişiklik yapmadı.
Ligde ilk galibiyetini geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında 2-1'lik skorla alan teknik Robert Prosinecki yönetimindeki Yukatel Denizlispor, Beşiktaş karşılaşmasında da aynı ilk 11'le müsabakaya başladı.
Ligde son müsabakasını 4. haftada 4 Ekim Pazar günü Gençlerbirliği ile oynayan ve müsabakayı 1-0 kaybeden Beşiktaş, milli maçlar için lige verilen aradan sonra geçen haftayı maç yapmadan geçti. Ligde 22 gün sonra maça çıkan siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın son müsabakaya göre ilk 11'de 5 değişiklik yaptı.
Beşiktaş'ta Gençlerbirliği müsabakasında ilk 11'de olan Tyler Boyd, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero ve Gökhan Töre'nin yerine Denizlispor maçında Cyle Larin, Domagoj Vida, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Fabrice N'Sakala oynadı.
Siyah-beyazlı ekibin bu sezon başında kadrosuna dahil ettiği Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier ilk maçlarına çıktı.
Haber Kaynağı:NTV
İlgili Haberler
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Beşiktaş savunmaya kilit hamle peşinde!17 Mart 2026
Ersin Destanoğlu’ndan kritik performans! Sergen Yalçın’ın tercihi karşılık buldu16 Mart 2026
Sergen Yalçın: “Yerimizi sağlama almak istiyoruz”15 Mart 2026
İşte Beşiktaş’ın Gençlerbirliği maçındaki muhtemel 11’i15 Mart 2026
Yorumlar yükleniyor...
