Beşiktaş'ta 6 milyon euro'luk Taylan Bulut krizi!

Yüksek bonservisle transfer edilen Taylan Bulut, performansıyla teknik direktör Sergen Yalçın’ın beklentilerini karşılayamadı.
SERGEN YALÇIN’IN GÖZÜNE GİREMEDİ
Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde Schalke 04’ten 6 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Taylan Bulut, henüz beklenen patlamayı yapamadı.
19 yaşındaki sağ bek, Trendyol Süper Lig’de yalnızca 2 maçta görev alabildi. Eyüpspor karşılaşmasında sadece 5 dakika, Konyaspor ile oynanan erteleme maçında ise 90 dakika sahada kaldı.
GÖKHAN SAZDAĞI ÖN PLANDA
Teknik direktör Sergen Yalçın, genç oyuncunun performansını yeterli bulmadığı için bu bölgede kendi isteğiyle transfer ettirdiği Gökhan Sazdağı’na öncelik veriyor.
Bu tercihin sezonun geri kalanında da değişmesi beklenmiyor.
“TAYLAN ÇOK GENÇ”
Sergen Yalçın’ın Taylan Bulut hakkında yaptığı açıklama yeniden gündeme geldi.
Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullanmıştı:
“Taylan çok genç bir oyuncu. İleride oynayacak süreyi bulur. Şu an biz Gökhan Sazdağı ve Svensson’la gidiyoruz.”
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın kararı bekleniyor!11 Mayıs 2026
Beşiktaş’ta Taylan Bulut krizi!23 Mart 2026
Beşiktaş’ın Konyaspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu31 Ocak 2026
Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu26 Ocak 2026
Beşiktaş'ta kritik eksikler!22 Eylül 2025
Beşiktaş, Kayseri ve Konya'da eksik!16 Eylül 2025
Yorumlar yükleniyor...