İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'dan açıklama! "Başkanımız Fikret Orman..."

Paylaş
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'dan açıklama! "Başkanımız Fikret Orman..."

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

REKLAM

İşte Avcı'nın yaptığı açıklamalar:

"6 maç, genel durum hem Beşiktaş Kulübü adına hem benim mesleki anlamda alışık olmadığımız bir süreci yaşatıyor. 3 deplasman 10 gol ve her geriye düşene kadar ki oyunda denge var ama geriye düştüğümüzde kopmalar yaşıyoruz. Bugün itibari ile baktığında oyun normaldi ve kendi kalemize attığımız golün ardından alışık olmadığımız bir durumu yaşıyoruz. Esas olan Beşiktaş'tır. Zihinsel bir yorgunluk var. Niye tepki veremiyoruz, neden kırılgan yapımız var? Bunu düşüneceğiz. Bunun altından Beşiktaş taraftarının desteğiyle en iyi şekilde, en sağlıklı şekilde, kafamızı kaldırarak devam edeceğiz. Esas olan Beşiktaş'tır." dedi.

"Başkanımız Fikret Orman bu kulübe önemli hizmetler yapmıştır. Biz sahanın içinde takımı nasıl düzeltiriz, bu tarafa çalışacağız. Bu olumsuz havayı da oyuncularla konuşup, yukarı çekmeye çalışıyoruz. Beşiktaş büyük bir camiadır. Buna benzer durumlar yaşanmıştır. Muhakkak çözülecektir." dedi.

İSTİFA CEVABI

Basın toplantısında “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine ise Abdullah Avcı; “Ben bir oyun kültürü oluşturmaya çalışıyorum. Beşiktaş daha önce de zor durumdan kafasını kaldırmıştır. Yine öyle olacaktır.”

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...