İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın kafasındaki ilk 11 şekilleniyor!

Paylaş
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın kafasındaki ilk 11 şekilleniyor!

Beşiktaş'ın Gazişehir'le cumartesi günü karşı karşıya geleceği mücadelede yeni transferlerden 5 ismin ilk 11’de olması bekleniyor.

Süper Lig’de ilk 3 haftada yaşanan 5 puanlık kayıp, teknik direktör Abdullah Avcı’yı üzmüştü.

REKLAM

Deneyimli çalıştırıcı, Burak Yılmaz’ın görev için hazır olmaması sebebiyle yeni hücum planını takımın son transferi Abdoulay Diaby üzerine kurdu. Başarılı teknik adamın, cumartesi günü Gazişehir’le oynanacak karşılaşmanın kadrosunu şimdiden belirlediği öğrenildi.

Başarılı hocanın, geri bölgede; Karius, Gökhan Gönül, Ruiz, Vida ve Caner Erkin 5’lisini bozmayacağı, 4-1-4-1 sisteminde savunmanın önünde yer alacak isim olarak yeni transfer Elneny’yi görevlendireceği bildirildi.

Boyd, Lens’in önünde

Premier Lig devi Tottenham’dan takıma kazandırılan N’Kodou’yu 11’de oynatacak olan Avcı’nın; diğer kanadı Tyler Boyd’a vermesi ve Lens’i kulübeye çekmesi bekleniyor. Takımın merkezinde Dorukhan Toköz’e şans verecek olan deneyimli hoca, orta sahanın önünde Ljajic’i, en ileride de Abdoulay Diaby’yi görevlendireceği düşünülüyor.

Haber Kaynağı:Fanatik

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...