Beşiktaş’ta Al-Musrati’ye Suudi Arabistan’dan iki talip!

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.
Siyah-beyazlılar bir yandan kadroya yeni isimler katmak için görüşmeler yaparken, takımdan ayrılması muhtemel oyuncularla ilgili de temaslarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz ara transfer döneminde 1 milyon Euro karşılığında Monaco’ya kiralanan Al-Musrati, Fransız ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmamasıyla Beşiktaş’a geri döndü.
Suudi Kulüpleri Devrede
Libyalı orta saha oyuncusuna Suudi Arabistan Ligi’nden iki kulübün talip olduğu öğrenildi. Ancak oyuncunun ailesi, önceliğinin Avrupa’da kalmak ve özellikle Fransa’da futbol hayatını sürdürmek olduğunu belirtti. Beklediği düzeyde teklifler gelmemesi halinde Al-Musrati’nin Suudi Arabistan seçeneğini değerlendirmesi bekleniyor.
Beşiktaş’ın 12 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 29 yaşındaki futbolcunun, kulüple olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
Milli Takımda ve Kulüpteki Performansı
Libya Milli Takımı formasını 40 kez giyen Al-Musrati, bu süreçte 2 gol attı. Siyah-beyazlı formayla ise 38 maça çıkan tecrübeli ön libero, 3 golle skora katkı sağladı.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş maçı öncesi Marsilya Kulübü karıştı!12 Eylül 2026
Beşiktaş Ghedjemis için teklifini yükseltti!25 Ağustos 2026
Fares Ghedjemis için son dakika Beşiktaş açıklaması!22 Ağustos 2026
Beşiktaş'a Fares Ghedjemis'ten kötü haber!16 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta Al-Musrati gerçeği! Ödemeler devam ediyor!30 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Murillo Fırtınası! Talisca'dan Sonra Bir İlk17 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
