İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta Al-Musrati'yle yollar ayrıldı!

Paylaş
Beşiktaş'ta Al-Musrati'yle yollar ayrıldı!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Beşiktaş'ın Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati'nin transferi için siyah-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı.

Daha önce Jean Onana'yı Genoa'ya kiralık gönderen, Cher Ndour'un da kiralık sözleşmesini fesheden Beşiktaş'ta Al-Musrati'yle de yollar ayrıldı.

REKLAM

TRT Spor'un haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Monaco, Libyalı ön liberoyu satın alma opsiyonu ile kiralama konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Musrati'nin gün içinde Fransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

AL-MUSRATI'NİN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 12 milyon Euro karşılığında Braga'dan Beşiktaş'a transfer olan Moatasem Al-Musrati, siyah-beyazlı formayla çıktığı 38 resmi maçta 3 gol kaydetti. 28 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu bu maçlarda 6 sarı kart ve 1 de kırmızı kart görmüştü.

Haber Kaynağı:TRT Spor

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...