Beşiktaş’ta Altay Bayındır gelişmesi!

Beşiktaş Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile anlaşmaya vardığı ve transferin yaz döneminde resmiyet kazanmasının beklendiği öğrenildi.
Ara transfer döneminde Manchester United forması giyen Altay Bayındır’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, o süreçte sonuç alamamıştı.
Ancak siyah-beyazlı yönetim, transfer dönemi kapanmasına rağmen milli kaleci için temaslarını sürdürdü ve anlaşmaya vardı.
Beşiktaş’ın hem Altay Bayındır hem de Manchester United ile her konuda el sıkıştığı öğrenildi.
27 yaşındaki kalecinin, yaz transfer döneminin açılmasıyla birlikte resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Altay Bayındır’ın yıllık maaşının 2 milyon euro civarında olacağı, bonservisi için ise İngiliz kulübüne yaklaşık 5 milyon euro ödeneceği ifade ediliyor.
Milli file bekçisi bu sezon Manchester United formasıyla 6 maçta görev aldı. Altay, bu karşılaşmalarda kalesini gole kapatamazken 11 gol yedi.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Beşiktaş’ta Altay Bayındır ısrarı!25 Mayıs 2026
Beşiktaş’ta Altay Bayındır gelişmesi!19 Mayıs 2026
Sergen Yalçın'dan Altay Bayındır yanıtı4 Mart 2026
Beşiktaş’ta Altay Bayındır gündemi3 Mart 2026
Altay Bayındır’dan Beşiktaş için fedakârlık mesajı21 Şubat 2026
Altay Bayındır’dan Beşiktaş’a olumlu mesaj15 Şubat 2026
Yorumlar yükleniyor...