Beşiktaş’ta ayrılık planı netleşiyor

Beşiktaş, David Jurasek, Jonas Svensson ve Felix Uduokhai ile kısa süre içinde yollarını ayırmayı planlarken, yabancı kontenjanı için de adım atmaya hazırlanıyor.
Mert Günok ve Necip Uysal’ın kendilerine kulüp bulmalarını istemesinin ardından Beşiktaş’ta ayrılık gündemi yabancı futbolculara çevrildi.
Ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, üç oyuncu ile kısa süre içerisinde yollarını ayırarak yabancı kontenjanında rahatlama hedefliyor.
Beşiktaş, Jonas Svensson, David Jurasek ve Felix Uduokhai’nin yakın zamanda takımdan ayrılmasını bekliyor.
Siyah-beyazlı yönetim, yaz transfer döneminde Benfica’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Jurasek’in sözleşmesinin feshi için Çek oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.
Felix Uduokhai’ye ise özellikle Almanya’dan kulüplerin ilgi gösterdiği öğrenildi.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Beşiktaş, Agbadou için pazarlıkta; gözler Wolverhampton’da12 Ocak 2026
Sergen Yalçın'dan Cengiz Ünder kararı: Opsiyon kullanılsın!10 Kasım 2025
Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu!Arşiv · 30 Ağustos 2025
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu kadrosu açıklandı!Arşiv · 22 Temmuz 2025
Beşiktaş’ta Antalya kamp kadrosu açıklandı2 Ocak 2026
Sergen Yalçın raporu verdi: Beşiktaş'ta çifte ayrılık!7 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
