Beşiktaş'ta ayrılık yaklaşıyor! Solskjaer'in tercihi iddiaları kuvvetlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer'in, Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçta takımını oynattığı taktik diziliş, siyah beyazlı futbolcunun ayrılık ihtimalini artırdı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in, siyah beyazlı takımı Galatasaray derbisinde 4-6-0 dizilişiyle sahaya sürmesi Ciro Immobile'nin de yedek kalmasına yol açtı.
Norveçli teknik adam, takımın diğer forvetleri Semih Kılıçsoy ve Mustafa Erhan Hekimoğlu'na ikinci yarıda şansı verirken, Immobile'nin yedek kulübesinden çıkamaması dikkat çekti.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ciro İmmobile'nin Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali oldukça yüksek.
Son iki aydır beklentilerin çok uzağında kalan tecrübeli forvetle İtalya, Suudi Arabistan ve Katar liglerinden takımların ilgilendiği öğrenildi.
35 yaşındaki futbolcunun ülkesini tercih etmesi ve Serie A'ya dönmesi bekleniyor.
Beşiktaş, İmmobile'nin ayrılığı ile 6 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulmuş olacak.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Solskjaer'den büyük neşter! Derbiye bambaşka kadro19 Mart 2025
Beşiktaş'ta Solskjaer'den santrafor operasyonu!22 Mart 2025
Beşiktaş'ta Solskjaer ve Erling Moe'den forvet mesaisi!20 Şubat 2025
Solskjaer'den derbi öncesi son antrenmanda şaşırtan tercih!4 Mayıs 2025
Ole Gunnar Solskjaer'den Ciro Immobile yorumu25 Nisan 2025
Solskjaer'den radikal değişim! Beşiktaş’ta formayı gençler alıyor!17 Nisan 2025
Yorumlar yükleniyor...