Beşiktaş'ta Başkan Çebi, harekete geçti! İnceleme başlatıyor!

Beşiktaş’ın Başkanı, tarafsız bir denetleme şirketiyle anlaşıp, borcun 2.5 milyar TL’ye yaklaşmasında hatası olanları ortaya çıkartacak. Daha önce eski başkan Orman da inceleme yaptırmış ancak sonuçları paylaşmamıştı.
Beşiktaş'ta 20 Ekim’de yapılan olağanüstü genel kurulda ezici çoğunlukla başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomisini düzeltmek için yoğun çaba harcıyor.
İlk etapta futbolcuların ve çalışanların birikmiş borçlarını ödeyen Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı, bir taraftan da geçmişe dönük hesapların incelenmesi için heyet kurma çalışmalarına devam ediyor. Çebi’nin anlaşacağı tarafsız denetleme şirketinin, Kartal’ın son 7.5 yılını araştıracağı bildirildi.
ÇEBİ, KENDİ DÖNEMİNİ DE İNCELETECEK
Kartal’da son mali kongrede 2 milyar 495 milyon 267 bin TL borç açıklanmıştı. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, borcun 2.5 milyar TL’ye yaklaşmasında hatası olanları ortaya çıkartmak istiyor.
Çebi’nin incelenmesini istediği bölünde içinde kendisinin ikinci başkanlık yaptığı dönem de bulunuyor. Beşiktaş’ta daha önce eski başkan Fikret Orman, Ernst&Young şirketine Yıldırım Demirören dönemini denetletmiş ancak sonuçları kamuoyu ile paylaşmamıştı.
Haber Kaynağı:Star
İlgili Haberler
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Başkan Adalı’dan sert tepki: "Beşiktaş meselelerini rakip Başkanlarla mı konuşacağım?"Arşiv · 21 Haziran 2025
Ahmet Nur Çebi'den birlik açıklaması! "Çürük yumurtaları ayıklamamız lazım"Arşiv · 11 Mayıs 2025
Ahmet Nur Çebi Divan Kurulu toplantısına katıldı!Arşiv · 12 Nisan 2025
Beşiktaş camiası iftarda buluştuArşiv · 13 Mart 2025
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan eski başkanlara davet!Arşiv · 9 Mart 2025
Yorumlar yükleniyor...
