Beşiktaş'ta Bodo-Glimt maçında kale Ersin Destanoğlu'nun!

Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaşlı Mert Günok'un yerine UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Bodo-Glimt maçında Ersin Destanoğlu kalede olacak.
Süper Lig 9. haftasında Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaş'ın kalecisi Mert Günok, Gaziantep FK maçında cezalı olacak.
Teknik sorumlu Burak Yılmaz ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Bodo-Glimt maçında da Ersin Destanoğlu'na görev verecek.
KALE ERSİN DESTANOĞLU'NUN
Fanatik'te yer alan habere göre; Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın bu nedenle form tutması için Ersin Destanoğlu’nu bu hafta içinde UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak Bodo-Glimt maçında 11’de sahaya sürmeye karar verdiği öğrenildi.
Burak Yılmaz’ın, bu kararı ile birlikte Ersin’in Gaziantep sınavına daha hazır çıkmasını düşündüğü kaydedildi.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta büyük değişim!13 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ı 8 günde 3 kritik maç bekliyor!17 Ekim 2026
Vincenzo Italiano'dan Dusan Vlahovic açıklaması14 Ekim 2026
Italiano, Trabzonspor'a iyi çalıştı!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
