Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Sivasspor maçına hazır

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, yarın oynanacak Sivasspor mücadelesi öncesinde yapılan dünkü idmanda form olarak zirve yaptı.
Liderle gerçekleşecek karşılaşmaya özel olarak hazırlanan tecrübeli futbolcu, çift kale maç ve şut idmanlarında adeta gol olup yağarak teknik ekibe güven verdi.
Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor’la yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.
Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan ve tedaviyle rehabilitasyon süreçlerine devam edilen futbolcular Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens’in katılmadığı belirtildi. Diğer futbolcuların taktik ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmana pas çalışmasıyla başladığı ifade edildi.
Takım, bugün kampa girecek
Antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Takımla çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz, idman karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla günün yıldızı oldu. Performansıyla takım arkadaşlarına zor anlar yaşatan Burak, birbiri ardına attığı gollerle Sivasspor’la oynanacak mücadele öncesinde görevi tam olarak hazır olduğunu gösterdi. İdmanı yakından takip eden teknik direktör Abdullah Avcı da Burak’ın performansı sebebiyle oldukça keyifliydi.
Siyah-Beyazlılar, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacaklarını antrenmanla tamamlayacak ve ardından kampa girecek.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Vlahovic, Juventus'un golcüleriyle yarışıyor! İtalya'da dikkat çeken Beşiktaş kıyası!25 Eylül 2026
Serdal Adalı'dan Gedson Fernandes açıklaması!25 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Poku için 20 milyon euroluk kritik şart25 Eylül 2026
Italiano'dan orta sahaya rotasyon kararı25 Eylül 2026
Beşiktaş'ı milli ara sonrası zorlu fikstür bekliyor! 29 günde 8 maç24 Eylül 2026
Raskin'den Beşiktaş açıklaması!24 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
