Beşiktaş'ta Ç.Rizespor maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile başladı.
Basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.
Antrenmana salonda çalışan Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Enzo Roco katılmadı. Dorukhan Toköz takımdan ayrı koşu yaptı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız antrenmanı sahada yapılan rejenarasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile idmana başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas ve oyun çalışması yapıldı. Antrenman, minik kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş, yarın izin yapacak ve Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına 26 Ağustos Pazartesi günü saat 10.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Beşiktaş, 5 eksikle çalıştı!15 Ağustos 2019
Beşiktaş'ın Antalya kampı başladı! 4 oyuncu takımdan ayrı çalıştı!3 Ocak 2020
Beşiktaş, son antrenmanı 4 eksikle yaptı!26 Aralık 2019
Beşiktaş'ta bu kez Karius, antrenmana katılamadı! İşte sebebi...16 Kasım 2019
Beşiktaş'ta bir isim daha hastalandı! Antrenmana katılmadı!15 Kasım 2019
İşte Beşiktaş-Braga maçı ile ilgili tüm detaylar...24 Ekim 2019
Yorumlar yükleniyor...