İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş’ta Davitashvili transferi sezon sonuna kaldı

Paylaş
Beşiktaş’ta Davitashvili transferi sezon sonuna kaldı

Siyah-beyazlıların kanat takviyesi için temas kurduğu Zuriko Davitashvili transferi, Fransız ekibinin sezon ortasında oyuncuyu bırakmaması nedeniyle yaz dönemine kaldı.

Beşiktaş’ın kanat hattı için gündeminde yer alan Zuriko Davitashvili transferi, ara dönemde sonuçlanmadı. Siyah-beyazlıların girişimleri, St. Etienne’in şampiyonluk yarışını gerekçe göstermesi nedeniyle karşılık bulmadı.

REKLAM

Ara transferi 7 takviyeyle kapatan Beşiktaş’ta Başkan Serdal Adalı’nın kanat bölgesi için rotasını yeniden Fransa’ya çevirdiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, yaz döneminde de ilgilendiği St. Etienne forması giyen Zuriko Davitashvili için devre arasında bir kez daha temas kurdu.

Ancak Ligue 2’de zirve mücadelesi veren Fransız temsilcisi, Gürcü oyuncuyu sezon ortasında bırakmaya yanaşmadı. Bu nedenle kanat takviyesi planı yaz transfer dönemine ertelendi.

Beşiktaş yönetiminin, Davitashvili için sezon sonunda yeniden harekete geçmeyi planladığı belirtiliyor.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Ligue 2’de çıktığı 18 maçta 8 gol atıp 1 asist yaptı.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...