REKLAM

Beşiktaş'ta değişim zamanı! İlk 11'e dönüyorlar!

15

Beşiktaş’ta teknik direktör Önder Karaveli, yarın oynanacak Başakşehir mücadelesi öncesinde ilk 11’de değişikliklere imza atacak.

Beşiktaş'ta değişim zamanı! İlk 11'e dönüyorlar!

Türkiye Kupası çeyrek final turunda Kayserispor’a kaybederek elenen Kara Kartal’da gözler, Süper Lig ’e çevrildi.

Yarın akşam Vodafone Park’ta ligin çıkıştaki ekiplerinden Başakşehir’le karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Önder Karavel, son mücadelenin 11’inde değişikliklere imza atacak.

VIDA, 11'E DÖNÜYOR

Karaveli, stoper hattında yaptığı hatalarla büyük eleştiri alan Javi Montero’nun yerine sakatlığını atlatan Domagoj Vida’yı Başakşehir karşısında sahaya sürecek. Vida’nın stoperdeki partneri Welinton olacak.

Tercihleri eleştirilmişti

Hücum hattında da değişikliklere imza atacak olan Önder Karaveli, etkisiz formu sebebiyle her geçen gün gözden düşen Kenan Karaman’ı kulübeye çekecek.

Kenan’ın yerine Başakşehir karşısında Cyle Larin’in hücum hattında görev yapması bekleniyor.

Takımın genç yetenekleri Emirhan İlkhan ve Can Bozdoğan’ı son karşılaşlamalrda yeteri kadar değerlendirmediği sebebiyle eleştirilen Karaveli’nin, bu ikiliden birini Başakşehir karşısında ilk 11’de görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 15 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.