Beşiktaş'ta derbi öncesi Caner Erkin gelişmesi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 26'ncı haftasında pazar günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı çalışması, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Dorukhan Toköz sahada bireysel programına devam ederken, soğuk algınlığı nedeniyle önceki idmanlara çıkamayan Caner Erkin ise hastalığı atlatarak takımla birlikte çalıştı.
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idman; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı.
Ardından pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve taktik programının yer aldığı program uygulandı. İdman, tam sahada çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş, derbi hazırlıklarına yarın devam edecek.
Haber Kaynağı:DHA
İlgili Haberler
Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü!1 Ekim 2025
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın derbi planını hazırladı!31 Ekim 2025
Beşiktaş’ta Galatasaray derbisinin hazırlıkları başladı5 Mart 2026
Beşiktaş'ta gündem derbi!10 Aralık 2025
Beşiktaş'In derbi silahı: Sergen Yalçın!29 Ekim 2025
Sergen Yalçın'dan geriye yaslanan takıma sert mesaj!6 Ekim 2025
Yorumlar yükleniyor...
