Beşiktaş'ta devre arasında 4 isimle yollar ayrılabilir!

Beşiktaş, Trabzonspor'a deplasmanda 4-1'lik skorla mağlup olurken dört ismin performansları eleştiri konusu oldu.
Süper Lig’de oynanan 6 maçta sadece 5 puan toplayan ve gelecek haftalar için ışık vermeyen Beşiktaş’ta 5 futbolcunun performansları taraftarları çıldırttı.
KARİUS SÖZLEŞMESİ YÜZÜNDEN YOLLANAMIYOR
Trabzonspor karşısında tarihi bir mağlubiyet alan ve kenarda çaresiz görünen Abdullah Avcı’nın yaptığı transferler sorgulanmaya başlanırken, tecrübeli teknik adamın bazı oyuncularla yoluna devam etmemesi konusunda uyarıldığı belirtildi.
4-1 biten 90 dakikanın ardından Gökhan Gönül, Caner Erkin, Necip Uysal, Atiba ve Karius’un Alanyaspor karşısında sahada olması istenmezken, Karius haricinde diğer 4 tecrübeli isimle Ocak ayında vedalaşılacağı öğrenildi.
ATİBA - GÖKHAN YAŞLI, CANER - NECİP YETERSİZ
Gerek fizik olarak, gerekse oyun içi etkinliği ve kalite olarak siyah beyazlı takıma katkı vermekte artık zorlanan Caner Erkin, Gökhan Gönül, Atiba, Necip’in yerlerini Douglas, Rebocho, Roco ve Ljajic’e bırakacağı tahmin edilirken, Avcı’nın yeni bir kadroyla Alanyaspor maçıyla birlikte çıkış yapması bekleniyor.
Haber Kaynağı:Akşam
İlgili Haberler
Beşiktaş, 5. sıraya geriledi20 Ekim 2026
Vlahovic'in gol serisi Trabzon'da bitti20 Ekim 2026
Italiano, Beşiktaş'ta 23 yıllık rekoru kaçırdı!20 Ekim 2026
Şifo Mehmet’ten sert eleştiri: “İlk 8 haftada 3 mağlubiyet kabul edilemez!”19 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Vaclav Cerny’den Beşiktaş için fedakarlık!19 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...