Sezon başında Arsenal’den kiralık olarak transfer edilen 27 yaşındaki Mısır’lı oyuncu ile Beşiktaş Kulübü arasında alacak krizi yaşanmıştı.
Elneny ile aylık 125 bin Euro maaş ve bunun yanı sıra maaşların dışında ise 15 Ocak 2020’de ise 900 bin Euro ödeme yapılması konusunda sözleşme imzalandığı öğrenildi.
Maaşların geç yatması ve 900 bin Euro’luk ödemenin de 15 Ocak’ta yapılmamasının ardından sorun yaşanmıştı.
Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğulları ve Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Sümer, sözleşme fesih hakkı olan Mısır’lı oyuncu ile yaptığı görüşmeler sonrasında krizi aştı.
Mohamed Elneny’nin 900 bin Euro’luk Ocak ayında ödenmesi gereken ücretin belli bir bölümü verilirken kalan bölümünün ise yapılandırıldığı ve 125 bin Euro’luk geçmiş maaşlarının ödendiği öğrenildi.
27 yaşındaki oyuncunun sözleşme fesih hakkı ortadan kalkarken sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek.
Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER