Beşiktaş’ta Eyüpspor maçının hazırlıkları başladı

Süper Lig’de bu hafta sonu Eyüpspor ile karşı karıya gelecek olan Beşiktaş’ta Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanla birlikte hazırlıklara start verildi.
Beşiktaş, 1 günlük aranın ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Süper Lig’in 6. Haftasında oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışması olarak yapıldıı. Trabzonspor maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncular ise pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, ısınma koşularıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaş’ta Eyüpspor maçının hazırlıkları yarın saat 11:00’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla birlikte devam edecek.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Beşiktaş’tan Tüpraş Stadı’nda kusursuz seri!11 Eylül 2026
Beşiktaş Süper Lig'de zirveyi daha ilk haftadan kaptı! İşte PPDA verileri!15 Eylül 2026
İtaliano'nun Beşiktaş'taki 3 vazgeçilmezi belli oldu! Zirvede sürpriz yok30 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano etkisi! Siyah-beyazlılar zirveye koşuyor!12 Eylül 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti!21 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
