Beşiktaş'ta Fernandes tartışması

Beşiktaş’ın gündemine gelen Manuel Fernandes’in daha önce Kara Kartal’dan olaylı ayrılması nedeniyle Başkan Fikret Orman, Portekizli’ye soğuk bakıyor ama ancak bazı yöneticilere göre özellikle maliyeti açısından en doğru tercih.
Beşiktaş Yönetimi, 2010-2014 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayı terleten Manuel Fernandes için temasa geçmişti.
Portekizli futbolcunun da geri dönmek istemesi nedeniyle bu transferin kısa süre içerisinde bitmesi bekleniyordu. Ancak Başkan Fikret Orman, 33 yaşındaki futbolcunun kulüpten ayrıldığı dönemde bir takım tatsız olayların yaşanması nedeniyle Fernandes transferine olumlu yaklaşmıyor. Buna rağmen bazı yöneticiler Orman’ı iknaya uğraşıyor. O idarecilerin özellikle maliyet hesabından yola çıkarak bu yönde tavır aldığı vurgulanmakta. Çünkü deneyimli futbolcunun 2 milyon Euro’ya imzaya hazır olduğu bildiriliyor.
Fernandes haber bekliyor
Sonuçta Fernandes konusu Beşiktaş’ın halen gündeminde. Yönetimin kurmayları arasında yapılacak olan son görüşmenin ardından transfere karar verilecek. Fernandes cephesi ise transferin bitmesine çok kısa bir süre kala öncelikle eski kulübü Beşiktaş’tan gelecek yanıtı bekleme kararı almış durumda.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Rafa Silva resmen Benfica’da!22 Ocak 2026
Orkun Kökçü, Avrupa'da ilk 3'te!18 Aralık 2025
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Gedson Fernandes, resmen Spartak Moskova’da! İşte bonservis bedeli!Arşiv · 31 Temmuz 2025
Beşiktaş, Gedson Fernandes'i KAP'a bildirdi!Arşiv · 29 Temmuz 2025
Beşiktaş’tan son dakika Gedson Fernandes açıklaması!Arşiv · 29 Temmuz 2025
Yorumlar yükleniyor...
