Beşiktaş’ta Filip Jörgensen gelişmesi!

Beşiktaş’ta transfer gündemi bu hafta oldukça hareketli geçecek. Siyah-beyazlıların uzun süredir kadrosuna katmak istediği kaleci Filip Jörgensen ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Jörgensen gelmek istiyor. Oradaki sorun kulübünün kiralama limitinin dolu olması. Önce o limitin açılması gerekiyor, bunu bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Fabrizio Romano’nun haberine göre; Chelsea, Fatih Karagümrük’te kiralık olarak forma giyen Datro Fofana’yı geri çağırma kararı aldı. Premier Lig temsilcisinin, 23 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüyü bonservisiyle göndermeyi planladığı belirtildi. Chelsea’nin bu hamleyle hem gelir elde etmeyi hem de kiralık oyuncu kontenjanında yer açmayı hedeflediği aktarıldı.
Bu gelişmeyle birlikte Filip Jörgensen’in Beşiktaş’a transferinin önündeki engelin kalktığı ifade edildi. Düzenli olarak forma giymek isteyen 23 yaşındaki kalecinin, siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı ve satın alma opsiyonuyla 6 aylık kiralık transfer konusunda tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi Dış Basın
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın Willock transferinde Newcastle'dan yanıt!11 Ekim 2026
Beşiktaş'a Joe Willock müjdesi! Newcastle kararını verdi6 Ekim 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Joe Willock transferinin bilinmeyen nedeni ortaya çıktı8 Eylül 2026
Beşiktaş'tan 20 milyon euroluk yıldız için kiralık formülü!15 Ekim 2026
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Trabzonspor maçı öncesi hakem vurgusu19 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
