Beşiktaş'ta flaş Dorukhan Toköz kararı! Ahmet Nur Çebi, talimat verdi!

Beşiktaş’taki geleceği yılan hikayesine dönen Milli futbolcu için karar verildi.
Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz’ün kulüpteki geleceği tartışma konusu olmuştu.
Kulüpten 350 bin Euro maaş alan tecrübeli ön liberoya sözleşme yenilemek için yaptığı 650 bin Euro’luk teklifi reddedilen yönetim, 1 milyon 250 bin Euro’luk taleple karşılaşmıştı.
Bu gelişme sonrasında Başkan Ahmet Nur Çebi, “Dorukhan, Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa sözleşme imzalar. İstemezse Allah yolunu açık etsin” sözlerini sarf etmişti.
Konuyla ilgili olarak konuşan Dorukhan’ın menaceri Ahmet Bulut, “Asbaşkan Emre Kocadağ’la görüşüyoruz” demişti. Temaslardan bir sonuç alınamaması sonrasında devreye Başkan Ahmet Nur Çebi girdi.
Fenerbahçe, hazır kıta
Başkan Çebi, futbolcunun performansının bu konu sebebiyle olumsuz etkilenmemesi için görüşmelerin Ocak ayına kadar dondurulması talimatını verdi.
Bu gelişmenin ardından yönetim, oyuncunun menacerine konuyu iletti. Fenerbahçe’nin de yoğun şekilde istediği Dorukhan için yıllığı 1.2 milyon Euro’dan 4 senelik kontrat önerisinde bulunmaya hazırlandığı ifade edildi.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Dorukhan Toköz’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘‘Beşiktaş’ta beni çok fazla üzdüler’’Arşiv · 10 Ekim 2024
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Başkan Adalı’dan sert tepki: "Beşiktaş meselelerini rakip Başkanlarla mı konuşacağım?"Arşiv · 21 Haziran 2025
Ahmet Nur Çebi'den birlik açıklaması! "Çürük yumurtaları ayıklamamız lazım"Arşiv · 11 Mayıs 2025
Ahmet Nur Çebi Divan Kurulu toplantısına katıldı!Arşiv · 12 Nisan 2025
Beşiktaş camiası iftarda buluştuArşiv · 13 Mart 2025
Yorumlar yükleniyor...
