Beşiktaş'ta Ghezzal görüşmesi!

Beşiktaş'ın en etkili isimlerinden biri olan Rachid Ghezzal, Ankaragücü maçı öncesinde Valerien Ismael ile durumunu görüştü.
Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılarda sakatlanan ve daha sonra da üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Rachid Ghezzal'ın oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu.
GHEZZAL, HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Cezayirli futbolcu, Ankaragücü maçı öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'e hazır olduğunu söyledi. Ghezzal, Fransız çalıştırıcının tercih etmesi halinde yerini alabilecek.
JOSEF VE ATIBA'NIN SON DURUMU
Öte yandan Beşiktaş'ta Josef de Souza ile Atiba Hutchinson'ın Ankaragücü karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor. Şampiyonluk isteyen Beşiktaş, Ankaragücü'nü yenerek haftayı moralli kapatmayı arzuluyor.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş, 5. sıraya geriledi20 Ekim 2026
Vlahovic'in gol serisi Trabzon'da bitti20 Ekim 2026
Italiano, Beşiktaş'ta 23 yıllık rekoru kaçırdı!20 Ekim 2026
Şifo Mehmet’ten sert eleştiri: “İlk 8 haftada 3 mağlubiyet kabul edilemez!”19 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Vaclav Cerny’den Beşiktaş için fedakarlık!19 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...