Beşiktaş'ta Gökhan İnler gelişmesi

Beşiktaş'ın eski evlatları, gelecek sezon geri geliyor.
Feyenoord’da 1 yıl kiralık oynayan Oğuzhan Özyakup, 10 Ağustos’ta Ümraniye’de olacak, Gökhan İnler de dönmek için siyah-beyazlı yönetime haber gönderdi.
Beşiktaş, eski evlatlarına kavuşuyor! Siyah-beyazlılarda 2015-16 ve 2016-17 sezonunda şampiyonluklar yaşayan Oğuzhan Özyakup, geçen sezon Hollanda ekibi Feyenoord'a kiralık olarak gitmişti.
Ozzie'nin, Hollanda'da sezonun pandemiden dolayı erken tescil edilmesinin ardından sözleşme süresi sona erdi. Milli futbolcu, 10 Ağustos'tan itibaren Ümraniye'de siyah-beyazlılarla antrenmanlara başlayacak.
Bir diğer tarafta ise Gökhan İnler, geri dönüş için ışık yaktı. 36 yaşındaki deneyimli orta saha, 2016- 17 sezonunda Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadıktan sonra Başakşehir'in yolunu tutmuştu.
Turuncu- lacivertlilerin tarihi lig zaferine tanıklık eden İnler, yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymek istiyor. Menajeri vasıtasıyla Beşiktaş'a haber gönderen Gökhan, para konusunda her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu vurguladı.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Beşiktaş, Anis Hadj Moussa'yı radarına aldı!24 Ağustos 2026
İtaliano ve ekibi Fenerbahçe'yi piksel piksel analiz ediyor!4 Eylül 2026
Almanya'da kaleci yarışı kızıştı! Beşiktaşlı Nübel için büyük fırsat7 Eylül 2026
Beşiktaş'ın eski golcüsü El Bilal Touré imzaya yakın!2 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta Jeff Chabot gündemi!29 Temmuz 2026
Beşiktaş, Joey Veerman işin devrede!13 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
