REKLAM

Beşiktaş'ta Gökhan İnler gelişmesi

14

Beşiktaş'ın eski evlatları, gelecek sezon geri geliyor.

Beşiktaş'ta Gökhan İnler gelişmesi

Feyenoord’da 1 yıl kiralık oynayan Oğuzhan Özyakup, 10 Ağustos’ta Ümraniye’de olacak, Gökhan İnler de dönmek için siyah-beyazlı yönetime haber gönderdi.

Beşiktaş, eski evlatlarına kavuşuyor! Siyah-beyazlılarda 2015-16 ve 2016-17 sezonunda şampiyonluklar yaşayan Oğuzhan Özyakup, geçen sezon Hollanda ekibi Feyenoord'a kiralık olarak gitmişti.

Ozzie'nin, Hollanda'da sezonun pandemiden dolayı erken tescil edilmesinin ardından sözleşme süresi sona erdi. Milli futbolcu, 10 Ağustos'tan itibaren Ümraniye'de siyah-beyazlılarla antrenmanlara başlayacak.

Bir diğer tarafta ise Gökhan İnler, geri dönüş için ışık yaktı. 36 yaşındaki deneyimli orta saha, 2016- 17 sezonunda Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadıktan sonra Başakşehir'in yolunu tutmuştu.

Turuncu- lacivertlilerin tarihi lig zaferine tanıklık eden İnler, yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymek istiyor. Menajeri vasıtasıyla Beşiktaş'a haber gönderen Gökhan, para konusunda her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: Sözcü

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 14 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.