Beşiktaş'ta iki ayrılık, bir devam kararı! İşte gelişmeler...

Beşiktaş yönetimi, sözleşmeleri sezon sonu tamamlanacak Boateng ve Diaby ile yeniden anlaşmama kararı aldı.
Siyah beyazlılar, kadrodaki bir diğer kiralık isim Elneny'yi ise 1 yıl daha takımda tutmayı planlıyor.
Beşiktaş, kiralık olarak kadrosundan yer alan 3 futbolcudan ikisi ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Ocak ayında Fiorentina'dan kiralanan Kevin Prince-Boateng'in sözleşmesi, 10 maçta 45'er dakika forma giymesi halinde 1 yıl uzayacaktı. Anlaşmadaki bu maddeyi geçersiz kılan siyah beyazlılar, Ganalı oyuncu ile yeni kontrat yapmama kararı aldı. Boateng, sezonun tamamlanmasının ardından Fiorentina'ya geri dönecek.
Sporting Lizbon'dan 1 yıllığına kiralanan Abdoulay Diaby de Beşiktaş'a veda edecek. Siyah beyazlılar, Malili oyuncu ile yeni bir anlaşma yapmayacak.
Beşiktaş yönetimi, Muhammed Elneny'yi ise 1 yıl daha kadrosunda tutmak istiyor. Arsenal'den 1 yıllığına kiralanan Mısırlı oyuncuyu Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda 1 yıl daha kiralamak isteyen Siyah beyazlılar, İngiliz ekibine teklifini sunacak.
Haber Kaynağı:NTV
İlgili Haberler
İşte Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki muhtemel 11’i!16 Ağustos 2026
Beşiktaş'ın orta saha listesinde Fabbian!26 Temmuz 2026
Beşiktaş'tan Vlahovic operasyonu! Italiano devrede30 Haziran 2026
Juventus’tan son dakika Vlahovic açıklaması!29 Haziran 2026
Beşiktaş'tan Dusan Vlahovic hamlesi!16 Haziran 2026
Beşiktaş'ta Rolando Mandragora sesleri!15 Haziran 2026
Yorumlar yükleniyor...
