Beşiktaş'ta iki isimle yollar ayrılıyor! Ahmet Nur Çebi, görüşecek!

23 Aralık'ta Erdal Torunoğulları'ndan görevi devralacak olan Ahmet Nur Çebi, Domagoj Vida'yla maaş indirimi, Adem Ljalic ve Jeremain Lens'le de kulüp bulmaları yönünde görüşmeler yapacak.
Beşiktaş'ta 23 Aralık itibariyle yeni bir dönem başlayacak.
Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Aş'nin başına geçecek ve siyah-beyazlı takım içindeki önemli sorunları halletmek için kolları sıvayacak.
Erdal Torunoğullan ile Cenk Sümer transfer komitesindeki görevlerine devam edecek. Yoğun ve tempo lu günlerin içine girecek olan Başkan Çebi, 3.5 milyon Euro'yu bulan yıllık maaşıyla kulübe mali anlamda sıkıntılar çıkaran Domagoj Vida'yla maaş indirimi konusunda görüşecek.
KRİZE SON
Yıllık ücret konusunda Çebi, Vida'ya taviz vermeyecek. Bu sezon hiç katkı vermeyen ve kaybolan isimler Adem Ljajic ile Jeremain Lens krizine de el atacak olan Çebi, iki isimden kendilerine kulüp bulmasını isteyecek.
Yeni yıla kadar Dorukhan Toköz ile yeni sözleşme görüşmelerini olumlu bir şekilde sonlandırmak isteyen başkan Ahmet Nur Çebi, takım içindeki maaş konusundaki dengesizlikleri de ortadan kaldırmak istiyor.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Domagoj Vida'dan sürpriz ziyaret!18 Kasım 2025
Aboubakar’dan Beşiktaş’a duygusal mesaj: “Çok güzel zamanlar yaşadım”9 Ekim 2026
Uğur Fora'dan Divan Kurulu'nda dikkat çeken açıklamalar!4 Temmuz 2026
Beşiktaş'tan Cenk Sümer açıklaması!Arşiv · 2 Temmuz 2024
Yönetim Kurulu Üyeleri, “Women in Sports/Sporda Kadınlar” etkinliğine katıldı!Arşiv · 1 Mart 2024
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Yorumlar yükleniyor...
